Wil jijzelf streamen en is je budget op dit moment niet toereikend? Niet getreurd:

Studio Stream is een initiatief van Smile Licht en Geluid Utrecht BV, The Productioneers en een aantal van onze evenementen-vrienden.
Wij evenementen-mensen zijn namelijk makers die niet stil kunnen zitten, Studio Stream hebben we in eerste instantie gebouwd om te kijken waar onze gezamenlijke vrijgekomen kennis, tijd en materiaal toe kan leiden. Dat leidde tot een prachtige Studio en misschien nog wel belangrijker; een goede moraal bij ons, alles beter dan stilzitten.

Vanuit de basisopstelling van Studio Stream kunnen we een boodschap eenvoudig en snel livestreamen waardoor de ontvanger vanaf iedere gewenste locatie kan toekijken of deelnemen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. 

In eerste instantie is Studio Stream een fijne afleiding voor ons, maar het mooiste zou zijn als de Studio ook daadwerkelijk wordt ingezet voor livestream evenementen.

Voor niet commerciële streams en opnames bieden we de studio graag kosteloos aan, iedereen die denkt dat de studio een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de situatie in Nederland op wat voor manier dan ook nodigen we van harte uit om contact op te nemen.


MOGELIJKHEDEN
De Studio is uitgerust met drie dome camera’s incl. schakelregie, een lokaal geluidssysteem, meer dan 50 lichtarmaturen, drie 75″ schermen en broadcast PC’s waarmee we 4K beeldkwaliteit kunnen zenden maar ook ontvangen. De look en feel van de studio is in een handomdraai aan te passen aan uw wensen. 

We bieden dus ook de mogelijkheid tot een interactief programma waarin gasten kunnen inbellen of chatten met vragen en/of opmerkingen over de inhoud die wordt gestreamd.
Studio Stream is na uitvoerige testen; ready to go. Er kan binnen 15 minuten een uitzending worden gestart en gestreamd.

Meer informatie: https://studiostream.nl/