Onderhoud
Woensdag 23 mei vindt er om 23.00 gepland onderhoud plaats aan onze website. Tijdens deze periode zijn wij tijdelijk niet bereikbaar. Naar verwachting is de website om 00.00 weer online.

Hoe kom jij de zomer door...?

Laatste reactie 27/08/2017 09:46 door judith
· Markeren als ongelezen
Beheerder Theatervacatures 10 maanden geleden geplaatst
@alexandra postte het al... hoe verdien jij je centjes in de komkommertijd?
Zijn er wellicht tips van andere leden? Laat het even weten...
Kobus Kortmann 10 maanden geleden geplaatst
Ik ervaar dat heel 2017 tot nu toe een komkommer jaar is. Veel kleine klussen soms matig betaald en soms alleen de reiskosten. Het houd je bezig en je voert geen kattekwaad uit.
Beheerder Theatervacatures 10 maanden geleden geplaatst
Zijn er nog anderen die een verschil merken in de voorgaande jaren? Wellicht tips van leuke buro's of evenementenorganisaties die acteurs inzetten?
judith de lange 9 maanden geleden geplaatst
Ik ga altijd naar Buitenkunst , vakantie , theater workshops volgen en ge inspireerd worden . Betaal je natuulijk wel voor , kamperen in het bos in drenthe :)
Annemieke Hermans 9 maanden geleden geplaatst
Ik gebruik de zomertijd altijd om na te gaan hoe afgelopen maanden zijn verlopen en hoe ik de komende maanden vorm wil gegeven. Geniet van een kleine vakantie, doe hier en daar wat kleine dingetjes en houd er het hele jaar rekening mee dat in de zomer de boel wat stil ligt.
Beheerder Theatervacatures 9 maanden geleden geplaatst
Dit is ook altijd jammer he van onze branche, terwijl er genoeg evenementen in de zomer plaatsvinden maar die meestal compleet worden verzorgd door de organisatie. Het zou fijn zijn als die ook eens verder gingen shoppen dan hun vaste kanalen. Misschien heeft iemand nog ergens ingangen?
Alexandra Maris 9 maanden geleden geplaatst
Nee helaas geen ingangen, maar behalve dat ik weer heerlijk genoten heb van de zomervakantie samen met de kinderen zou ik tegen een extra klusje in de zomer her en der geen nee zeggen.
Kobus Kortmann 9 maanden geleden geplaatst

Geen zakelijke toppers, maar wel leuke uitdagingen. Hierbij denk ik aan het 'Dronude' project van Tom Durden waarvan het resultaat net zo doet genieten als het mee doen.

judith de lange 8 maanden geleden geplaatst

Ik heb weer heerlijk theater workshops gevolgd bij Buitenkunst van onder andere Hester Macrander en meerdere theater medewerkers . Nu weer thuis en uitrusten van alles 

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 July 2017 om 09:56
Aantal lezers 42
Aantal reacties 9